måndag 28 september 2009

Miranda July

Hittade Miranda Julys hemsida i Monocultured länklista. (Säger man ens hemsida längre? Det kändes så omodernt att använda det uttrycket. Jag har blivit lite änsgslig tror jag. Vill gärna hänga med och kunna skriva saker som <3 och internets lite ironiskt.)

Anyways. Miranda July gjorde ju trevliga indiefilmen ME AND YOU AND EVERYONE WE KNOW. Den var fin tycker jag. Som vanligt kan jag inte skriva varför något är bra. Men det är den i alla fall. Jag gillar att hennes hemsida är lösenordsskyddad. Får en att känna sig lite speciell och utvald. Om ni inte kan lista ut lösenordet kan jag berätta som en letdtråd att det är samma lösen som jag har till min mail.

På torsdag ska jag hålla föreläsning på engelska för arkitektstudenter. Måste verkligen förbereda mig nu.

3 kommentarer:

Mateusz Pozar sa...

Är det på Chalmers du undervisar? Vilken kurs?

Och jag tror man säger site/sajt eller bara ignorerar termen helt och säger "hittade Miranda July" och så är det bra.

För 133+ kudos kan du ju säga intrawubs, interwebs, hemsa. Enligt manualen ska det garantera 20-35% högre fräckhetsfaktor. Beror såklart på vilken stilguide du använder — Jag kör Warren Ellis manual of bloggery.

Annika Ivarsson sa...

Jo precis. Chalmers. Det är bara ett kort gästspel på Matter Space Structure-kursen. De ska göra film. Jag ska förhoppningsvis vara behjälplig.

Och kudos för tipsen, min ängslighet var alltså befogad. I knew it!

Mateusz Pozar sa...

Hah! Så Matter Spacearna tar efter vad jag och Ana gjorde på Urban Architecture förra förra hösten / våren! Plagiat bästa smicker, eller vad säger man? Låter som ett kul uppdrag dock.