torsdag 17 september 2009

De senaste dagarnas aktiviteter


Idag tog jag på mig min silverklänning för att liva upp den här sjukdagen lite. I smyg hade jag längtat lite efter att bli sjuk, se all skräpteve jag annars inte tar mig tid att se. Svenska Hollywoodfruar, Ensam mamma söker, Kändisdjungeln, men allt är outhärdligt dåligt och ger mig huvudvärk. Besvikelsen.

Igår såg jag Män som hatar kvinnor. Filmen var okej, men Lisbeth Salander var fantastisk. Jag visste inte att jag saknat någon som henne innan. Nu förlåter jag DN och SvD för att de kört söndagsintervjuer med Noomi Rapace varje helg sen i juli. Jag förstår varför. (Men Rigmor Robert förstår som vanligt ingenting.)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

6 kommentarer:

Carl sa...

Eftersom jag gillade böckerna så mycket har jag inte velat se filmerna, men jag kanske jag skulle ta och ge dem en chans ändå...

Annika Ivarsson sa...

Jag har inte läst böckerna så jag vet inte. Men va sjutton, man lever ju bara en gång. Tyckte Michael Nyqvist var helt okej också. Jag brukar ha lite svårt för honom annars.

banan sa...

jag tycker att det där gör du varje dag nästan. (det på bilderna)

Annika Ivarsson sa...

@banan. ja det har du rätt i. men nu gör jag det dygnet runt istället för bara på morgonen. av hänsyn till min omgivning har jag (nästan) lärt mig att snyta mig tyst.

Annika Ivarsson sa...

@Carl
enda felet med salander:
http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/artikel_3536121.svd

Anonym sa...

Hej ,jag är fran Holland och lärde mig Svenska pa början av 90 talet, jag läste böcker av Stig Larsson pa svenska,väldigt bra gjort, men det hade nog inte varit sa bra om jag hade läst dom pa ett annat sprak,eller sett filmen antingen pa Svenska eller utlänsk,när man översätter en san intens trilogi da missar man nat,det gar inte att vara lika klassiskt,och romantisk,och precis,när det gäller svenska och man vill dela dom känslorna pa ett annat sprak,glöm det............les boken,och sen stäng in dig själv,glöm världen för ett tag,gör din egen bedömning,och sen fortsätt med det du är bra pa. vill du kommentera,skicke mail till : w.janhulsebos@hotmail.de