onsdag 13 oktober 2010

Besviken på Bier

Och så kan man lägga Bier på listan över regissörer som man måste skilja från sina verk. Suck. "Politiskt okorrekt" jag önskar henne lycka till hos Film i Väst.


5 kommentarer:

Bob sa...

haha!

Jennu sa...

Åh vilken hämnd det är att INTE stryka mannens skjortor om han varit otrogen. Han ska minsann få vara skrynklig när han ligger med andra...

Hur kan människor tyckas vara så biljanta och så dumma i huvet på samma gång?

Annika Ivarsson sa...

Ja, det upphör aldrig att förvåna mig.

Hon har gjort grymma filmer. Men har konstiga åsikter. Är det det som krävs för kvinnor att lyckas i filmbranschen? (Tänker på M. Ahrne tex)

Nej så är det inte.

Anonym sa...

hmm.. måste försvara Bier här va. hon är ju precis som vem som helst framför massa kameror - flamsig och lite klumpig i sina uttryck. bara för att hon gör sitt jobb som filmregissör ( alltså bakom kameran) strålande bra så betyder inte det att man ska va mediavan- DET e inte hennes jobb som konstnär liksom. kanske ställer verken till för höga förväntningar. Tycker inte att hon säger nåt mer korkat än vad man hör från folks mun varje dag.

(men det kanske beror på att jag sitter o klipper anna anka hela dagarna och saknar perspektiv)

Så kanske det e så att kvnnnor i höga positioner tror att dom måste "verka lite korkade" - ja för att det oftast har funkat...

så! nu ska jag ta ut pinnen ur röven och fortsätta jobba. ses snart annika! puss

Annika Ivarsson sa...

till anonym:
jag tror du har till viss del rätt.
kanske ville bier känna sig kvinnlig (flamsig och våpig) eftersom hon är så jäkla kompetent på det hon gör annars. och är okvinnlig (chef).

Men det är bara teorier.

Tror det spelar stor roll att hon är dansk också. (mina fördomar mot danskar luftas ohämmat nu) Och det är fortfarande stört att det anses vara modigt och radikalt att man vill ha kvar könsrollerna. Lite som att Marcus Birro är en paranoid kristdemokrat. "klaga inte på kärnfamiljen buhu buhu"

Å. Läs "Prins Charles känsla" av Liv Strömquist.

puss!