tisdag 2 februari 2010

Tidsoptimisten

Det är kul när man är tidsoptimist och alltid tror att man ska hinna med tre gånger så mycket som jag faktiskt gör.

Sitter fortfarande med den tysta minuten, (se nedan), men det är ganska trevligt. Förresten har jag kanske upptäckt en timewarp som löser alla mina problem. På biblioteket kunde jag idag skriva igenom en text på en timme, vilket i vanliga fall hade tagit minst tre timmar. En hälsning till Högsbo bibliotek, ni behöver inte skynda er att fixa det trasiga trådlösa nätverket.

Frågan det hela hänger på är om man kan vara så effektiv i längre perioder, det började krypa i mig av rastlöshet efter en halvtimme, lite som Anton Abele på Kungliga biblioteket.

5 kommentarer:

Sara sa...

Här är en till som sitter och jobbar!

annika sa...

heja oss!

Anonym sa...

Haha, Anton Abele! jag är rädd att det ska bli en sån där Ranelidgrej, om han bara är lite mer envis kommer vi börja älska honom:(
/ida

annika sa...

skulle inte förvåna mig och borde nog inte bidra till det. Så det var det sista jag skrev om honom här. men han är så ofrivilligt komisk att det är svårt att låta bli.

men snart växer han upp till en riktig moderat. inte lika kul.

Anonym sa...

Anton Abele kommer bli en politisk vilde i moderaterna. Han är troligen för stark och gör saker de "gamla" gubbarna aldrig gjort. De unga kommer att ställa sig bakom Anders Borg och Abele som har ideer och som inte är rädda. Just wait and see