tisdag 22 februari 2011

På av på av på av.

Igår när jag hängde tvätt hittade jag en strömbrytare i badrummet. En sån där man vrider om, två val 0 eller 1. Jag har bott i den här lägenheten i över två år men aldrig tänkt på den där strömbrytaren. Det var en märklig känsla. Lite som om det var början på en film som var ungefär som I huvudet på John Malkovich. Och om jag använde strömbrytaren kan vad som helst ske.

Vad jag kunde märka hände ingenting när jag vred på den. Det är ingen vanlig strömbrytare, det är en strömbrytare utan syfte. Eller ännu hellre, med dolt syfte.

6 kommentarer:

Nina sa...

Det kanske är för tvättmaskinen.

Annika Ivarsson sa...

men vi har ju ingen tvättmaskin!? Fler förslag tack.

Nina sa...

Just därför... Den hör till den icke-existerande tvättmaskinen. Lite prosaiskt. Men det är en bra gissning tycker jag.

Annika Ivarsson sa...

men den går från badrummet in genom väggen till vår bastu (ett skitkallt rum med träpaneler) sen går den runt och in genom väggen mot garderoben. sen försvinner den.

Anonym sa...

Haha. Känner igen problemet. För oss tog det 5-6 år innan vi fattade att en av strömbrytarna i köket satte på/av ett eluttag på uteplatsen. Det finns kanske något eluttag i ditt badrum/bastu som funkar när knappen är på 1:an.
/Ewa

Annika Ivarsson sa...

ja vi trodde det först, för det finns ett eluttag där. men den funkar ändå även om den är på 0. måste göra fler undersökningar.